Vinic

Serveis d’assesorament vitivínicola i enològic

Assessoria enològica dirigida a empreses del sector vitivinícola, especialistes en la creació, direcció i gestió de vinyes i cellers. VINIC l’ajudarà a obtenir millors resultats a la seva empresa, la viticultura i el seu vi és el nostre repte.

El nostre equip de serveis enològics té una àmplia formació i experiència adquirida en el sector que ens permet aportar solucions eficients a cada empresa i generar valor afegit. El nostre consulting és totalment individualitzat, ja que cada problema requereix d’una solució.

 

Aconseguir resultats i rendibilitat és el nostre objectiu, per aquest motiu aportem un consulting professional i adaptat a les necessitats de les diferents àrees, des de la implantació i gestió de vinyes, passant per l’elaboració de vins de qualitat, l’anàlisi econòmic i financer, la planificació estratègica i plans de marketing. Si necessita un enòleg o un assessor enològic VINIC és la seva millor alternativa per millorar de manera ràpida la qualitat del seu vi i la gestió del seu celler o vinya.

Coneixem la metodologia i les tècniques de la consultoria vitivinícola. La nostra forma de funcionar és la següent:

Primer contacte amb el client.

Diagnòstic i anàlisi.

Pla d’acció.

Implementació.

Avaluació i planes de seguiment.

Assessorem

Assessorem les empreses del sector vitivinícola, proporcionant de forma independent i objectiva els serveis necessaris per descobrir els problemes tècnics i de gestió, analitzant-los, recomanant solucions i ajudant en la seva resolució.

La nostra aportació és el treball conjunt amb el nostres clients amb l’objectiu d’aconseguir els resultats fixats mitjançant:

· Un know how específic.
· Una consultoria integral de col·laboració.
· La capacitació del personal.

 

Els nostres clients

Parlem?

Abrir chat